Vacature projectmanager

24 maart 2023

De vacature is momenteel ingevuld.

Wij zoeken een projectmanager (freelance) voor ten minste 3 maanden voor circa 16 uur per week. Ben jij de held om het initiatief op en top te managen? Lees dan snel verder.

Over Sporthelden op School

Sporthelden op School is een landelijk platform – in ontwikkeling – waar topsporters hun
beschikbaarheid aangeven en waar scholen de Sporthelden op School clinics kunnen boeken. We maken ook de koppeling met het lokale sportaanbod (vereniging of anders). Sporthelden op School is een initiatief van Thijs Zonneveld, Vincent Luyendijk en bureau Juist.

Waar kunnen we hulp gebruiken?

De komende tijd zetten we een aantal stappen om ons concept nog verder aan te laten sluiten op de vraag vanuit scholen, gemeenten, sportbedrijven en lokale sportverenigingen. Dit doen we in een aantal pilots en testen. Voor het organiseren daarvan zijn we op zoek naar een projectmanager (op freelance basis) die ons de komende maanden hierbij kan helpen.

Wie zoeken we?

Je bent onze held als je jezelf herkent in de volgende eigenschappen:

Je bent beschikbaar in de periode april – juli voor gemiddeld 16 uur in de week. We zoeken naar iemand die op freelance basis werkt. In eerste instantie maken we een afspraak voor drie maanden. Kans is er zeker dat er daarna ook nog voldoende te doen is.

Sollicitatieprocedure

Reageer vóór 10 april door simpelweg een mailtje naar ons te sturen middels onderstaande knop. Geef hierin jouw motivatie inclusief CV en laat jouw gegevens achter zodat we je altijd kunnen bereiken. Je krijgt altijd een reactie van ons en we maken vanaf 10 april onze selectie.

Reageren is helaas niet meer mogelijk. Uiteraard kun je ons via onderstaande knop wel mailen voor meer informatie.